Компанија ДОН ДОН д.о.о. нуди запослење нашим студентима

Одсек за пољопривредно-прехрамбене студије Прокупље, успешно је остварио сарадњу са ДОН ДОН д.о.о. која нашим студентима нуди запослење, практично оспособљавање у њиховим великим системима, као и стручну праксу на некој од локација на којима компанија послује у Србији и Словенији.

Преносимо у целости писмо њиховог саветника за људске ресурсе Љубомира Михаиловића:

Поштована/и,

Обраћамо Вам се у име привредног друштва Дон Дон д.о.о., Београд.

Компанија Дон Дон послује у Србији од 2008. године и од тада је, сталним улагањима проширила своје пословање на цео регион. Располажемо са 12 производних погона широм Србије и два млина.
У нашим пекарама дневно се произведе преко 300 000 свежих векни, а смрзнути програм има један од највећих производних и складишних капацитета на Балкану.
Осим у Србији, послујемо и на тржиштима Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Македоније, Бугарске и Румуније.
Заједно са производњом у Словенији, где у саставу Дон Дона послује и највећа словеначка пекара Гросупље, пекара у Крању и у Црној Гори у Даниловграду, данас има више од 2.000 запослених.
Због континуираног ширења пословања потребна нам је сарадња са Одсеком за пољопривредно-прехрамбене студије у Прокупљу – смер инжењер прехрамбене технологије, у циљу обезбеђивања новог кадра на позицијама прехрамбених и процесних технолога.
Вашим студентима нудимо стручну праксу и обиласке наших производних погона, а са крајњим циљем запослења адекватних кандидата.
Такође Вам већ у овом тренутку стојимо на располагању за запослење адекватних свршених студената у свим нашим производним јединицама.
У овом тренутку су нам потребни прехрамбени и процесни технолози у пословним јединицама Суботица, Нови Сад, Пударци, Крагујевац и Ниш.
Адекватним кандидатима – свршеним студентима, за позиције прехрамбених и процесних технолога нудимо стимулишуће зараде, плаћене трошкове смештаја и превоза у производним јединицама ван њиховог боравишта.
У колико сматрате да већ у овом тренутку располажете адекватним кадром за запослење у оквиру нашег система, стојимо Вам на располагању.
Овим путем Вам упућујемо и захтев за израду и потписивање уговора о стручној и пословно – техничкој сарадњи, којим би смо иницирали наш пословни однос и будућу сарадњу.

У очекивању Вашег одговора,
Примите срдачан поздрав
Љубомир Михаиловић
Саветник за људске ресурсе

Позивамо све свршене студенте студијског програма Прехрамбена технологија, као и студенте завршне године овог смера, који су заинтересовани за рад у овој компанији, да се јаве нашем Тиму за каријерно вођење и саветовање студената на број телефона 063/1019992.